God fredag.

Denne uken startet med møte i representantskap i Øst-Finnmark avfallsselskap (ØFAS) og generalforsamling i Varanger Kraft AS. Årsresultatet til Varanger Kraft AS ble i 2016 kr 61, 381 millioner. Av dette ble det satt av kr 25 millioner til eierkommunene.
Representantskapet i ØFAS har bedt styret om å utarbeide en plan for omdannelse til aksjeselskap. I tillegg ber representantskapet styret og administrasjonen om å legge frem forsalg til kildesortering for eierkommunene.

Arild Hammeren er ansatt som ny teknisk sjef i fiskerihovedstaden. Han begynner etter ferien. Vi ønsker han velkommen.

Onsdag var det møter i formannskapet og i næringsstyret. Saksliste og protokoller finner dere på kommunens hjemmeside, ei side som nå begynner å bli veldig bra. Fortsatt ønsker vi tilbakemeldinger på forbedringer.

I går avviklet fylkets hovedutvalg for kultur, folkehelse og samferdsel (HUKFS) sitt møte i fiskerihovedstaden. Her var ordføreren og rådmannen tilstede og fikk presentert kommunen og våre utfordringer og muligheter fremover.

Vi minner på: I morgen er det igjen klart for Båtsfjordmessa. Vi oppfordrer alle til å ta turen opp til idrettshallen.
Båtsfjord Kommunale kulturskole har opptak til semester 2017/18 med søknadsfrist den 18. juni. Skynd deg å søke.

Feiing og tilsyn 2017. Feiingen av Båtsfjord kommune 2017, vil bli utført i perioden juni – august/september. Huseier vil få varsel om feiingen to dager i forveien.

På kino: Søndag 11.6 kl. 1700 Kaptein Supertruse: Den Første Episke Filmen PREMIEREHELG. Kl. 1900. The Mummy. PREMIEREHELG.

Ord på veien: Den største vanskeligheten er ikke å få folk til å akseptere nye ideer- men å kvitte seg med de gamle

God helg!

Geir Knutsen
Ordfører