Sommerhilsen fra ordføreren

Denne våren har gått utrolig fort.
Det å få lov å være ordfører i Fiskerihovedstaden, en offensiv kommune, er noe jeg setter høyt.

Ønsker du å bosette deg her eller å starte bedrift har vi areal tilgjengelig til begge formål. Båtsfjord har gode tjenestetilbud til alle aldersgrupper. Til å levere gode tjenester har vi mange engasjerte medarbeidere som gjør sitt ytterste for våre innbyggere. I disse ferietider er det fortsatt tjenester som må utføres hele døgnet sju dager i uken. En spesiell hilsen til dere som gjør dette mulig.

Den siste tiden har vært preget av mye nedbør. Vi får håpe, at nå når vi virkelig skal gå inn i våre sommermåneder, at sommeren kommer for fullt. For de fleste av oss betyr det snart ferietid.

Det er stor aktivitet i samfunnet vårt, noe jeg setter stor pris på og optimismen for framtiden er stor. Dette skal vi bygge videre på.
Vi kan alle være stolte over den store verdiskapningen vi skaper gjennom fiskeriene til nasjonen Norge. Det er ikke uten grunn at sentrale myndigheter lytter til Båtsfjordmiljøet.

Til dere som besøker oss: Velkommen, stopp en dag ekstra og velkommen tilbake gjerne da sammen med enda flere.

På vegne av samtlige politikere vil jeg takke alle ansatte, dere innbyggere som hver dag bidrar til Båtsfjords beste og ønsker dere alle en riktig fin Båtsfjord sommer!

Ord på veien: Å drømme om den du skulle ønske du var, er å ødsle bort den du er.

God sommer!

Geir Knutsen
Ordfører