God fredag, og vel overstått sommerferie!

Først vil jeg på vegne av Båtsfjord kommune, innbyggerne og tilreisende takke Espen Nystad og Rainer Hansen samt alle deres medhjelpere for nok et vel gjennomført Båtsfjord i fest arrangement. Vi gleder oss allerede til neste år.

Denne uka starta med et uformelt møte med våre ungdommer som skal videre på videregående skoler. Dette er et fast arrangement hvor de får informasjon om hva som finnes av jobbmuligheter i Båtsfjord, samt at de mottar litt skriftlig informasjon om «Fiskerihovedstaden». Vi ønsker dere alle lykke til, og så håper vi at flest mulig kommer hjem igjen etter endt utdannelse.

Tirsdag hadde vi besøk av sametingsrådet, ledet av sametingspresident Aili Keskitalo. Rådet fungerer som Sametingets regjering, og står for den daglig politiske virksomheten. Det var møter med Båtsfjord kommune, Båtsfjord handelsstands fiskerigruppe, folkemøte og omvisning på Norway Seafoods.

I disse dager starter nærmere 700 000 elever på nytt skoleår. I Båtsfjord begynner elevene i neste uke. Vi ønsker med dette både nye og gamle elever, foreldre og ansatte lykke til. Spesielt ønsker vi våre nye førsteklassinger lykke til.

Nå i helga arrangeres det igjen bobiltreff i Syltefjord. Vi håper alle får et vellykket opphold her hos oss.

På kino Søndag 16. august kl. 1900.  Fantastic Four

Ord på veien: Barna våre er det mest dyrebare vi har.

 

God helg!

Geir Knutsen
Ordfører