God formiddag.

Denne uken har gått til Nor-Fishing i Trondheim. Nor-Fishing har siden 1960 vært et viktig nasjonalt og internasjonalt møtested for fiskerinæringen, og er i dag en av verdens ledende messer for fiskeri-teknologi. De siste årene har Nor-Fishing samlet rundt 15.000 besøkende fra opptil 50 nasjoner. Her presenteres alle nyheter av betydning.
Det var Hans Kongelige Høyhet Kronprins Haakon som stod for den offisielle åpningen av Nor-Fishing. 
Vi har deltatt på møter, seminarer, foredrag og hørt på debatter. Det er viktig at vi fra fiskerihovedstaden deltar her sammen med øvrige politikere og ikke minst næringslivet.

I dag er ordføreren i Ålesund for å møte næringslivsrepresentanter som viser interesse for fiskerihovedstaden.

Også i år har ordføreren deltatt på oljeseminaret i Vadsø i regi av Eni Norge. Her ble det offentliggjort at Eni Norge og Point Resources slår seg sammen og blir Vår Energi AS. Det som er viktig for meg som ordfører, er at aktiviteten i Barentshavet må gi store ringvirkninger på land.

Båtsfjord skole har denne uken gjennomført et opplegg med ungt entreprenørskap. Mellomtrinnet sitt opplegg heter «SMARTere Trivsel». Ungdomstrinnet sitt opplegg heter «Smartere inkludering». Dette er en oppfølging av suksessen fra i fjor. Jeg er sikker på at årets opplegg ble like bra som fjorårets. Det er synd at jeg er på reise denne gangen og ikke har hatt anledning å delta.

Vi minner på: 

BARNEHAGEPLASS 2018/-19. SØKNADSFRIST ER 1.10.18.

Sett av datoen; 1. september, da kommer Åge og sambandet på Båtsfjord Brygge.

På Båtsfjord kino, Søndag 26. august:

Kl. 1800. De utrolige 2  2t 5 min. Kr. 60/80 PREMIEREHELG
Kl. 2030. A Prayer Before Dawn - Sensur 15 år.  Kr. 80/100. 1t 56 minutter.   

Ord på veien: Du lever kun en gang, og om du lever riktig så er en gang nok.

Geir Knutsen
Ordfører