God formiddag, og vel overstått sommerferie!

Sommeren er i ferd med å gi seg og høsten tar nå over.
Politisk er vi allerede kommet godt i gang, samt at ny rådmann er på plass. I sommer har det spesielt vært arbeidet med å profilere Båtsfjord som en framtidig helikopterbase og mudringen av havna vår. I tillegg så håper vi nå på snarlig aktivitet igjen på Ishavsbruket (gamle Nils H Nilsen).

Denne uken ble startet med barnas dag oppe ved idrettshallen. Et flott arrangement for våre barn. Takk til alle som bidro. Kanskje burde en slik dag vært arrangert for de voksne også, slik at alle kunne fått et innblikk i alle de gode aktivitetene som finnes i vårt lokalsamfunn.

Mandag startet arbeidet oppmed å forlenge fortauet innover til Shell stasjonen. Dette arbeidet skal være ferdig i slutten av måneden. Det neste vi må få på plass er en gang og sykkelsti innover dalen.

Onsdag møtte ordfører, rådmann og havnesjefen representanter fra Cold Clean Ocean. Arbeidet deres fortsetter ihht de avtaler som er inngått med Båtsfjord kommune.

Vi gratulerer så mye Karstensen Kuldeteknikk med næringslivsprisen og ønsker dem lykke til videre de neste 33 år.

Det har i tillegg vært møter både i havnestyret og formannskapet. Her ble det blant annet vedtatt at Båtsfjord Havn KF får igangsette byggingen av ny havneterminal. Noe som viser en offensiv og framtidsrettet utvikling av Båtsfjord havn.

I dag er det igjen tid for Båtsfjord Arbeiderpartis kvinnegruppe sitt årlige eldretreff i Syltefjord. Vi ønsker alle en fin fest.

På Båtsfjord Kino Søndag 7. september kl 1900. Beatles. Kr 80/100. Sensur 7 år. 1t 54 min.

Ord på veien: Å tenke – kan være en fin avkobling.

God helg!

Geir Knutsen
Ordfører