God formiddag.

«Babyboom» i fiskerihovedstaden. I forbindelse med forrige helg ble det født tre nye Båtsfjordinger. To gutter og ei jente. Vi gratulerer så mye!

Mandagen startet med møte i administrasjonsstyret. Her ble det vedtatt at Christian Rokkestad skal tilbys stillingen som helse og omsorgssjef, åremål for 6 år. Rokkestad har hatt stillingen det siste året.

Onsdag deltok ordfører i fylkesstyret for KS Finnmark i Lakselv. Her ble blant annet programmet for årets høstkonferanse vedtatt. Høstkonferansen arrangeres 18.-19. oktober i Kirkenes.

Torsdag var det kongekrabbefestival i Vadsø. Samtlige ordførere i Øst-Finnmark advarer mot at det skal gjøres endringer i kongekrabbefisket. I dag har vi et kommersielt fiske øst for Nordkapp og et utryddingsfiske vest for Nordkapp som fungerer etter sin hensikt.

Denne uken har SalMar sin ledergruppe vært samlet i fiskerihovedstaden

I morgen deltar ordføreren på redningsselskapets 125 årsmarkering i Hamningberg.

I forrige uke deltok den administrative ledelsen og organisasjonene i kommunen på fellesopplæring i hovedavtalen i Alta. Målet for opplæringen var grunnleggende forståelse av hovedavtalens formål, tillit og gjensidig forståelse for partenes ulike roller, sikre og legge til rette for gode prosesser og utvikle gode tjenester for befolkningen.

Vi minner på:


Barnehageplass våren 2017: Søknadsfrist for barnehageplass våren 2017 er 01.10.2016.

 

På Båtsfjord kino: Søndag 25. september kl. 19.00 PREMIEREHELG. Kongens nei. Kr. 80/100.

Ord på veien:  Stopp opp en stund og følg skyens flukt.


God helg!                                                                                                                                                                            

Geir Knutsen
Ordfører

Husk og bruk REFLEKS!