God fredag.

 

Denne uken har ordføreren hatt møte med Ishavsbruket A.S. Her fikk vi klare signaler om at de vil åpne anlegget sitt like over jul. Det de skal satse på er mottak av snø- og kongekrabbe.

Kommende tirsdag 14. oktober kl. 1300 blir det åpning av vårt fugletitterskjul på Skrovnes. For de av dere som har anledning, så er dere velkommen til å delta. Legg trimturen til Skrovnes denne dagen. Ordføreren vil stå for den offisielle åpningen av Gapahuken eller fugletitterskjulet som det egentlig er.  

Husk høringsfristen for innspill til kommunedelplan for idrett og fysisk aktivitet er 13. oktober 2014.

TV Aksjon er 40 år i år og den lokale komiteen oppfordrer særlig næringslivet til å være med å bidra til å slå fjorårets Båtsfjordrekord som var på 29 130,-. Bidrag kan registreres på www.giverstafett.no eller ved innbetaling til næringslivskontoen: 8382 08 05200, husk også å utfordre andre Båtsfjordbedrifter.

Kommunen starter nå et adresseringsprosjekt for alle fritidsboliger i Båtsfjord kommune. Formålet er at det blir lettere for nødetater, slik som Brannvesen og AMK-sentraler, å finne fram til fritidsboliger dersom ulykker skulle inntreffe. Vi oppfordrer interesserte å melde fra til kommunen på e-post til rikard.haugen@batsfjord.kommune.no innen 3 uker fra i dag (24.10.2014).

På Båtsfjord kino; søndag 12. oktober.  The Equalizer Sensur 15 år.
Kr 80/100. 2t 11min. 

Ord på veien: Ingenting blir gjort hvis alle venter på at noen andre skal ta initiativet.

Husk og bruk refleks!

 

God helg!

Geir Knutsen
Ordfører