God fredag.

 

Sist fredag hadde ordføreren møte med JSC Murmanrybflot 2/ JSC “Morskoe Sodruzhestvo” ved Mr. Y. Kotov. Her fikk vi nok en gang bekreftet at vår havn og resten av næringslivet leverer det som etterspørres. Per i dag ligger 4 av deres trålere ved våre kaier. Disse gir store ringvirkninger i vårt lokalsamfunn.

 

Tirsdag denne uke fikk ordfører, rådmann og dagligleder Linken informasjon om planene i Austertana ifbm deres planer om et bygdesenter. Infoen ble gitt av Kåre Breivik.

Onsdag var det møte i formannskapet og administrasjonsstyret. Her ble det blant annet ansatt ei i ei prosjektstilling som frisklivkoordinator i 50 %. I formannskapet ble det vedtatt hvordan arbeidet med den nye kommunereformen skal organiseres. Etter forslag fra Båtsfjord Arbeiderparti, ble det også vedtatt at det skal gjennomføres folkeavstemning før eventuelt sammenslåing mellom Båtsfjord kommune og andre kommuner.

I går gjennomførte Båtsfjord kommune et konstruktivt idèmøte med de som har næringseiendom fra og med Neptunanlegget og inn til Maridalen.

TV Aksjon 2014 er nå på søndag. Husk å ta ut penger og ta godt imot våre mange bøssebærere som samler inn penger til Kirkens Nødhjelp. De vil gå ut klokken 18.00 fra Rådhuset. Om du har glemt å ta ut penger kan du også gi ved å overføre direkte til innsamlingskonto: 8380 08 09005. Følg med på NRK 1 for resultater og se flere givermuligheter.

 

Kommende mandag, 20.10, er den store sluttedagen der Helsedirektoratet oppfordrer folk til å prøve å slutte med røyk og snus. Vi vil herved oppfordre de av dere som røyker og snuser til å gjøre et sluttforsøk.


På Båtsfjord kino; søndag 19. oktober kl 1700. Operasjon Arktis . Familiefilm. Kr. 80/100. 

Ord på veien: Få mennesker har styrke nok til å kunne prise en venns fremgang – uten misunnelse.

Husk og bruk refleks!

 

God helg!

Geir Knutsen
Ordfører