God formiddag.

I forrige uke fikk vi nyheten om at vi blir en vindkraftkommune. Denne uken fikk vi nyheten om at SalMar, som er en av de største produsentene av oppdrettslaks i Norge skal etablere seg i fiskerihovedstaden. Dette vil innebære ei styrking av industriclusteret Båtsfjord, som vil gi store ringvirkninger for hele lokalsamfunnet.

1. januar ble stillingen som førsteinspektør i Mattilsynet avdeling Finnmark med kontorsted Båtsfjord igjen besatt. Denne stillingen har stått ledig siden 2012. Det er Stian Madsen Stokmo, 29 år, opprinnelig fra Grimstad som har fått stillingen. Vi ønsker han velkommen til fiskerihovedstaden.

Tirsdag var det solfest ved Nordskogen skole. Her var det solsanger, kåring av solprinsesse og solprins, servering av solboller og solsaft. Ei flott markering skolen har hvert år.

 

Vi kan nå melde at skøytebanen ved Nordskogen skole er åpnet. Dette får de ikke til uten vaktmesteren, Jan Ove. Vi takker så mye.


Vi minner om: INFORMASJONSMØTE.
Båtsfjord Havn K/F og Båtsfjord kommune inviterer fiskere / brukere av havneanleggene i Båtsfjord til informasjonsmøte søndag 7. februar kl. 17.00 på Båtsfjord Brygge.

I morgen er det igjen klart for fiskerihovedstaden cup i fotball oppe i idrettshallen. Vi ønsker alle lykke til!

På kino: Søndag 7.2 kl. 1700. Sensur: Alle. 1t 18 min. Kr 80/100.  Premierehelg. Gråtass - gøy på landet!

Husk og bruk refleks!
Ord på veien: Jeg gjør i hvert fall min gjerning i tro på fremtiden, og at det positive skal seire over det negative.

God helg!
Geir Knutsen
Ordfører