God fredag.

Årets «Vi i fiskerihovedstaden» arrangementet nærmer seg slutten. I år som i fjor et flott og variert program. Vi vil benytte anledningen å takke alle sammen som bidrar til at dette blir vellykket.

I det siste har jeg vært sammen med ordfører- og rådmannskollegiet i Finnmark. Først det årlige kontaktmøtet med fylkesmannen, videre kommunestrukturutredningen i Øst-Finnmark og til slutt møte i Øst-Finnmark regionråd. På samtlige av disse møtene ble kommunereformen diskutert. Prosessen videre er at det skal utarbeides et forsvarlig og godt beslutningsgrunnlag til kommunestyret i juni. Selv om jeg i dag ikke ser sammenslåing som et alternativ, mener jeg vi må få til et enda bedre samarbeid med andre kommuner, dersom vi skal sikre og bedre velferdstjenestene til befolkninga vår også i fremtida.

Vi minner på; I morgen gjennomføres kurs i lokale fuglearter, internasjonal fiskelunsj, folkemøte, ølkurs og sushiaften (se programmet).

Oppstart Aktivitet 65+
Pensjonisthuset fredager fra kl 10.00-11.30.
Trening er også sosialt fellesskap og mental trening. Velkommen til aktivitet og kaffe.

Høring - Fartsgrenser på fylkesveg og kommunale veger i Båtsfjord sentrum.
Statens vegvesen ønsker å se nærmere på skiltingen av Fv 891 gjennom Båtsfjord sentrum i sammenheng med tilstøtende kommunalt vegnett.
Eventuelle henvendelser vedrørende behandlingen kan rettes til  postmottak@batsfjord.kommune.no

På kino: Birkebeinerne vises på Båtsfjord kino fredag 12. (premiere) og mandag 15. februar kl. 1900.  Billettpris kr 80/100.

Husk og bruk refleks!

Ord på veien: Ingen kan gå tilbake og lage en ny begynnelse, men alle kan begynne i dag og lage en ny slutt.

God helg!

Geir Knutsen
Ordfører