Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

FYSISK AKTIVITET

Frisklivssentralen i Båtsfjord starter høsten 2022 opp et gruppetilbud for de som ønsker å komme i gang med fysisk aktivitet. Her introduseres ulike treningsformer og aktivitetene vil foregå både inne på Idrettssenteret og ute. Aktivitetsglede og sosialt fellesskap vektlegges. Tilbudet har oppstart i september og vil i første omgang foregå i en periode på 3 måneder med to treninger i uken; tirsdager og torsdager kl. 16.15-17.15. For å delta på dette tilbudet må du være registrert hos Frisklivssentralen. Du kan få «frisklivsresept» av fastlegen din, NAV eller annet helsepersonell. Du kan også ta direkte kontakt med Frisklivssentralen selv. En frisklivsresept koster 300 kr.

 

Ved ønske om deltakelse på dette gruppetilbudet, ta kontakt med frisklivskoordinator Vilde Marie Næss enten på e-post eller telefon:

E-post: vilde.marie.naess@batsfjord.kommune.no  

Telefon: 789 85 421 // 414 90 038

 

Ta gjerne kontakt ved spørsmål!

NB! Ikke informer om sensitive personopplysninger på e-post

Frisklivsentralen002

«BRA MAT»-KURS

Frisklivssentralen i Båtsfjord arrangerer «Bra Mat»-kurs høsten 2022. Kurset bygger på Helsedirektoratets anbefalinger for ernæring, og alle som ønsker å gjøre endringer i kostholdet kan delta. Kurset vektlegger kostholdsendring over tid under mottoet «små skritt, store forbedringer» og er basert på de nasjonale kostrådene. Det tar for seg temaer som sunne matvarevalg, fem om dagen, regelmessige måltider, porsjonsstørrelser, varedeklarasjoner, kostfiber, salt, sukker og fettkvalitet. Det holdes fem kursøkter over en periode på to måneder. Kurset er planlagt med oppstart 7. september kl. 17.00 og vil holdes på Helsesenteret i Båtsfjord. I første omgang vil det være plass til 6 deltakere og påmeldingsfrist er 24. august 2022. For å delta på dette tilbudet må du være registrert hos Frisklivssentralen. Du kan få «frisklivsresept» av fastlegen din, NAV eller annet helsepersonell. Du kan også ta direkte kontakt med Frisklivssentralen selv. En frisklivsresept koster 300 kr.
 
Ved ønske om deltakelse på dette gruppetilbudet, ta kontakt med frisklivskoordinator Vilde Marie Næss enten på e-post eller telefon:
E-post: vilde.marie.naess@batsfjord.kommune.no
Telefon: 789 85 421 // 414 90 038
 
Ta gjerne kontakt ved spørsmål!
NB! Ikke informer om sensitive personopplysninger på e-post 
Frisklivsentralen

Trim på Pensjonisthuset.

«TRIMKAFÈEN»

I regi av Frisklivssentralen i Båtsfjord arrangeres det aktivitet for eldre på Pensjonisthuset fredager kl. 11.00. Vi trimmer sammen i ca. 1 time med varierte øvelser for utholdenhet, styrke og balanse.

Frisklivssentralen

i Båtsfjord

Frisklivssentralen i Båtsfjord tilbyr hjelp til personer som ønsker å endre livsstilen sin. Du kan få en frisklivssresept på 3 måneder (kan forlenges inntil 12 mnd.) som gir deg tilgang til helsesamtaler, oppfølging og aktiviteter i regi av frisklivssentralen
Målet er at du skal komme i gang aktivitet og gode vaner!