Velkommen 2023.

 

Godt nytt år til hele befolkningen i Båtsfjord kommune.

På årets første dag i 2023, er det et nydelig vær og man kan lene seg tilbake og tenke over året som har gått. Det har vært utrolig mange fine dager som ordfører. Spennende, utfordrende og lærerikt.

Jeg har mange som jeg ønsker å takke for en hjelpende hånd, for oppmuntring, klapp på skulderen og for alle gode klemmer som jeg har fått det siste året. Dere er gull verdt. Ingen nevnt ingen glemt.

Alle ansatte i Båtsfjord kommune, som står på døgnet rundt, hele året, takk skal dere ha. Vi er ingenting uten dere.

Vi gleder oss alle til at barna skal få begynne på ny skole, dette fortjener de. Det kommer til å bli et helt fantastisk bygg, som hele befolkningen skal kunne dra nytten av. Jeg bil gjerne rekke en spesiell takk til alle ansatte ved skolene i Båtsfjord, for at de er så løsningsorienterte og tålmodige, i en rimelig kaotisk arbeidshverdag som det blir å skulle jobbe på en «byggeplass».

Vi hadde en god prosess inn mot årets siste kommunestyremøte, der politikerne fikk se hva det betyr for budsjettet når renta stiger, og tøffe valg måtte tas. Vi ønsket selvfølgelig å gi til alle som ba om en del av «potta», men med årets rammer var det selvfølgelig helt umulig.

Jeg vil rette en takk til administrasjonen ved Båtsfjord kommune, som er stødige i de prosesser og prosjekter som vi har jobbet med de siste årene. En kommune slik jeg ser det er avhengig av robuste, erfarne og «stå på vilje» mennesker rundt seg for å kunne gjøre de beste og fornuftige valgene for den kommunen de er ansatt i.

Jeg gleder meg til 2023.

Måtte det bli nok et fantastisk år.

Hilsen Lone Johnsen

Ordfører