Om du har fått innkalling til et møte, enten du sitter i KOS, Kommunestyret, Formannskapet etc,  vil denne innvitasjonen komme på mail.

I denne mailen vil det stå hvordan møtet skal foregå. For Båtsfjord Kommunes del vil det heretter være TEAMS møter som gjelder. I mailen du har mottatt vil det være en aktiv lenke du skal klikke på for å komme til møtet. Du trenger ikke å ha TEAMS installert på pc`en din for å være med. (men det hjelper. Du kan laste ned TEAMS, gratis, her) Du blir tatt med til et teamsmøte på nettet.

Utfordingen for mange, har det vist seg, er å få øye på den aktive lenken i mailen. Det kan hende du må scrolle/rulle langt nedover i mailen før du får se lenken.

Lenken vil se slik ut:

Bli med i Teams-møte

Klikk på lenken å du blir tatt med til et "møterom" på nett, via nettleseren din. Dette virker på alle ledende nettlesere (Edge, Chrome, Firefox etc)

Du får kanskje spørsmål underveis om du vil åpne lenken i nettleseren din..Klikk JA her.

Når du kommer frem til møterommet ser det slik ut:

Teamsmote nettleser

Klikk på "Bli med nå" knappen og du blir snart sluppet inn på møtet. Det er kontrollere i bildet (beveg musemarkøren over bildet) hvor du kan slå av både kamera og mikrofon. Om du slår av disse er du fremdels med i møtet, det er bare bilde og lyden fra deg som blir borte. Du slår kjappt på kamera og mikrofonen igjen ved å klikke på de samme knappene . Dette lærer du fort.

Håper du dro nytte av denne korte opplæringen.