Hei på dere alle sammen!

Vi har fortsatt ingen påviste tilfeller av smitte av Corona. I krisestaben har vi jobbet med å diskutere og fordele oppgaver, spesielt i forbindelse med at resten av skolene åpner igjen. Vi er mektig imponert over den innsatsen som har vært gjort av de ansatte i forbindelse med å tilpasse skolehverdagen til en ny og annerledes situasjon. Det er lagt ut informasjon på hjemmesidene våre, og foreldrene har også blitt kontaktet direkte. Det er mange hensyn å ta, og nye rutiner som skal innarbeides, men jeg er trygg på at dette kommer til å gå helt fint.

Jeg har ellers deltatt på det ukentlige møtet med Fylkesmannen, årsmøtet i Nettverk for fjord- og kystkommuner (NFKK), i tillegg til et styremøte i Fiskerigruppa. Jeg har også vært tilhører til møtet i Teknisk Styre.

På onsdag hadde vi et møte i kommunestyret i forbindelse med ny skole og barnehage, der vi fikk vedtatt ny prosjektplan, og gitt en ny marsjordre til styringsgruppa i forhold til plassering/ tomtevalg. Det var enstemmige avgjørelser i sakene, noe som er veldig bra.

Neste søndag skal vi feire 17. mai, og årets markering blir naturlig nok annerledes enn vanlig. Programmet finner dere på hjemmesiden vår, og på Facebook. Kortversjonen er at det blir en bilkortesje som starter fra den gamle flyplassen klokka 11, og som etter å ha vært innom Helsesenteret og bautaen ved kommunehuset, vil ende opp nede på hurtigrutekaia, der det vil bli taler og musikalske innslag.

Ellers er det definitivt vår i Fiskerihovedstaden, og det er mange barn og voksne som har funnet frem syklene. Vi kommer som vanlig til å få noen irriterende krampetrekninger fra kong vinter, men det får vi bære over med. det er uansett lyst og fint døgnet rundt nå.

Fortsatt god helg til dere.

 

Ronald