God kveld til alle.

En liten status fra uka som har gått. Har de siste ukene hatt ukenytt på mandager, dette kommer av vårt faste møte med smittekoordinator, helse, rådmann og skolesjef som gir oppdateringer angående corona. Som dere sikkert har sett, har det den siste uka vært 22 nye tilfeller, disse er etter de nyeste retningslinjene isolert i 4 dager. Helse har kontroll på sitasjonen, og gjør enda en fabelaktig jobb. 

Den største gladsaken i dag var at vedtaket om nedleggelse av LOSA tilbud ble omgjort. Vi beholder nå 4 søkbare linjer i Båtsfjord, ikke uten kamp, men vi ser at det nytter å kjempe.

Forrige uke var jeg så heldig å bli bedt med på å sitte i komiteen "syretest" UB (ungdomsbedrift), der vi fikk presentert produkter som ungdommen har jobbet med det siste året. Må si vi ble mektig imponert over flinke, kreative og engasjerte unge gutter og jenter. "Syretesten" består av presentasjon av prosessen fra oppstart til ferdig produkt, deres arbeid fra hvordan de startet og hva de måtte ha gjort for å oppnå resultatet de nå sitter med. De måtte svare på spørsmål fra juryen, noe de gjorde uten problem, de virket veldig profesjonelle.

Ellers er det jo mange møter av forskjellig slag man som ordfører er med på, forrige uke var det arbeidsmøter, kommunestyremøte, møte med hovedtillitsvalgte, tid til en prat med vår flinke havnesjef, møte ang LOSA og mange andre interessante oppgaver å ta fatt på.

Håper alle får ei kjempefin uke. 

Hilsen Lone Johnsen

Ordfører